Ayles Plantation

Ayles Plantation är en park i Australien. Den ligger i delstaten South Australia small glass bottle, i den södra delen av landet, 1 000 kilometer väster om huvudstaden Canberra. Ayles Plantation ligger 185 meter över havet.

Terrängen runt Ayles Plantation är kuperad åt sydost, men åt nordväst är den platt. Terrängen runt Ayles Plantation sluttar brant västerut. Den högsta punkten i närheten är 413 meter över havet, 5,4 kilometer sydost om Ayles Plantation. Runt Ayles Plantation är det ganska glesbefolkat, med 42 invånare per kvadratkilometer.. Närmaste större samhälle är Adelaide, 19,7 kilometer sydväst om Ayles Plantation. I trakten runt Ayles Plantation finns ovanligt många namngivna kullar.

Runt Ayles Plantation är det i huvudsak tätbebyggt. Medelhavsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 16&nbsp badger football uniforms;°C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 25 °C, och den kallaste är juli, med 8 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 593 millimeter. Den regnigaste månaden är juli, med i genomsnitt 95 mm nederbörd, och den torraste är december, med 13 mm nederbörd.

Share This:

Comments are closed.

gucci veske | Kelme Outlet

MCM Rucksack | Kelme | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet handla nätet nätet handla